Oldalak

2016. március 6., vasárnap

Tavaszváró kihívás: 2. Vidámság - avagy a Monster High manikűr

Sziasztok!

Máris a második állomásánál járunk Timi Tavaszváró kihívásának.
Gondolkodtam, mit is kellene a körmeimre varázsolni erre az alkalmora. Gondoltam smileyt, ilyeneket megjeleníteni, de aztán elkészítettem egy Monster High manikűrt. :D Én a korom ellenére is nagyon szeretem ezt a "mesét", mely néhol kicsit bugyuta, de pont ezért lehet szeretni. (-: A kedvenc szereplőm Lagoona Blue a történetből, így őt jelenítettem meg a középső ujjamon. (-: Ehhez a lemezhez még tavaly ősszel Ági jóvoltából jutottam hozzá, szerintem különleges darab annak, aki kedveli a szörnysuli történeteit. :D Amint  képeken majd látjátok, van jó pár relikviám is, hát ez van. :D Jobban teshezálló számomra, mint pl. a Hello Kitty, amivel egyébként nincs semmi bajom. Mivel a gyerekruhák is bőven jók rám, így nincs gond, ha ilyet meglátok valamelyik áruházban. (-:
No de...... Az alkalmazott technika a stamping decals volt, semmi extra dolog, kicsit pepecs munka. A fekete lakk pedig egy ilyen trendkiadás? volt a Rossmann Lovely márkájából, az ősszel a párom beszélt rá, hogy vásároljak meg négyet ezekből a lakkokból, mert kedvelem az ilyen matt homoklakkokat, meyekben nincsnek csillogó nagyobb glitterek. Aztán valahogyan feledésbe merültek, egyet sem használtam soha, de most eszembe jutott, hogy kipróbáljam a feketét. Nekem nagyon tetszik ez a lakk! Tartósságára sem lehet panasz, 5 napig hordtam, nem pattant le, csak meguntam. És hát, a finishe miatt fedőlakkot nem használtam. Nem durván érdes lakk, kicsit fényes, de szerintem nagyon jó.

És akkor a sok szöveg után következzenek a képek:






Háttérben egy fekete radír :D














A Lovely lakk:


A Sára kíváncsiskodott, meg vigyázott a kellékanyagokra :D





 Felhasznált termékek:
  • OPI Start-to-Finish
  • OPI Suzi Has a Swede Tooth 
  • Miss Sporty 456 
  • Lovely Trend Edition Nr 7 
  • S-he Stylezone 300 
  • Golden Rose Wow! 96 
  • Essence Stampy Polish 002 Stamp me! Black 
  • Essence Stampy Polish 001 Stamp me! White 
  • MdU 43 Papyrus 
  • MdU 2 Black 
  • Moyra Shiny UV Coat 
  • Moyra Gel Look Gel Coat 
  • Seche Vite top coat 
  • Sugar Bubbles 026 paletta
  
Hogy tetszik? Ti szoktatok néha ilyen gyerekesebb manikűrt?

Lessetek be a többiekhez is, már én is kíváncsi vagyok!



Minden jót!


14 megjegyzés:

  1. Mi MM tesók vagyunk ❤ Most már muszáj lesz LB babát vennem :'D Én még nem próbáltam ezt a lemezt egyébként. :) Lehet csináltatok magamnak egy Lagoonás pólót...de mani dicséretes 5-ös ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! ♥ Bizony, és mindketten Lagoona rajongók vagyunk. :D Egy olyan póló nekem is jó volna. ((-: Nekem csak Frankie-s pulcsim van. (-:

      Törlés
  2. Khm-khm...A babát én is megkívántam vénségemre! :D :D
    Szuper manikűr lett, vidám ÉS vagány! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát.... Azért fiatal annyira én sem vagyok, de ez van. :D Nagyon szépen köszönöm!! (-:

      Törlés
  3. Imádom ezt a manikűrt.Egyik kedvencem tőled :) Amúgy én is kedvelem a szörnysulit,persze nem olyan szinten mint Te.
    Gyerekesnek jó lenni lélekben,szerintem ez nem korfüggő,könyezetemben van olyan,aki 60 felett is rajzfilmeket néz.Kár elveszíteni a gyerekes énünket....

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik. (-: Fanatikus azért nem vagyok, de valóban nagyon szeretem ezt a mesét. Valamennyi gyerek azért jó, ha mindig megmarad bennünk, csak tudni kell minek mikor van itt az ideje.

    VálaszTörlés
  5. Nem is lett rossz szerelmem!!! ^^ :P <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól sikerült :) Mindig szeretem megnézni a manijaid, mert olyan színeket párosítasz össze, amik nekem tuti eszembe sem jutnának! Tök jó látni mások stílusát és ötleteit :) Az meg hogy lehet hogy nekem erről a meséről fogalmam sincs...?!! De tényleg, egyáltalán nem tudom mi ez :D Viszont a manit szuperül megoldottad!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Hát, a színek nem teljesen az én érdemem, mert a mese szimbólumai ilyenek. (-: Én először az újsággal és a babákkal találmoztam, így lettem kíváncsi mi lehet ez. (-:

      Törlés
    2. Más maniknál is feltűnt hogy nem átlagos a színválasztásod, nagyon tetszik :) Majd utánanézek a mesének, úgy tűnik én ilyen "régimódi" lány vagyok, a klasszikus meséket ismerem csak.

      Törlés
    3. Köszönöm. ((-: Lehet, sokszor úgy egymás mellé teszem a lakkokat, nézem mi mihez illene.. (-: Csöppet sem régimódiság, erre inkább úgy véletlenül lehet ráakadni.

      Törlés
  7. Nagyon szuper! Nagyon jól sikerült!!! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...