Oldalak

2016. augusztus 30., kedd

Nagy nyári kihívás: 10. Trópusi növény


Sziasztok!



Utolsó előtti fordulójánál tartunk a Nagy nyári kihívásnak.. Lassan véget ér, a nyárral együtt..... Lassan itt az iskola, de szerencsére azért még egészen nyárias az időjárás.

Talán nem éppen nyárias színeket választottam, de én bármikor tudok feketét viselni. A minta talán kissé banális; a hibiszkusz mellett maradtam. És lehet, hogy ez a Born Pretty lemez is, de én nagyon szeretem, jó minták vannak rajta. És ezt még eddig egyszer sem használtam. :D Kicsit úgy próbáltam talán egyedibbé tenni, hogy stamping decals formában készítettem el a két középső körmöm díszítését, és holografikus lakkokkal töltöttem ki a mintát. Nekem tetszett a végeredmény, és szívesen viseltem a manikűrt!

















Jobb kézről is:







Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • Cupcake Polish Track Me Down
  • OPI Sweet Heart
  • CBL Ben Affleck is Sheila's Homeboy
  • ILNP 1Up
  • ILNP Fame
  • Essence Stampy Polish 002 Stamp Me! Black
  • Moyra Shiny UV Coat
  • Ever Glaze top coat
  • Born Pretty BPL-024 paletta

Nektek tetszik?

Lessetek be a többiekhez is!


Minden jót!
 

8 megjegyzés:

  1. Amindenit Ági!
    Ez gyönyörű lett, majd'kisüti a retinámat még így monitoron keresztül is! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép a Cupcake lakk,de ezzel a mintával nem jön át.A minta és a színe a hibiszkusznak tetszik,de nem fekete alappal.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a kritikát! Talán nem fekete nyomdalakkot kellett volna használnom? Pedig szándékosan az Essence lakkot választottam, ami nem annyira fekete, mint a Mundo.. A mintás körmök alapja az OPI Sweet Heart, ami egy nagyon világos nude szín, csak a többi három körömre került a Cupcake lakk. (-:

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó ez a hibiszkusz minta :) szerintem szép lett. Nekem az nem tetszik amikor holo lakkra holo minta kerül de ezek a színek összhangban vannak, jó a nude alap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Ennél a mintánál végülis nem is látszik az alap. A nude kicsit csalás, mert általában fehéret kennek az ilyen alá, ami élénkebb színeket kölcsönöz, viszont jobban látszanak a hubák. Ha nagyon eltérő a szín, nekem tetszik a holon holo is, bár nem igazán alkalmazom én sem. (-:

      Törlés
  5. Nagyon vagány ez a minta ezekkel a színekkel :)

    VálaszTörlés
  6. Ez a manikűr nagyon csodás nagyon tetszik így feketével, el is mentettem, hogy majd egyszer elkészítem, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...