Oldalak

2016. október 5., szerda

A kétszínű
Sziasztok!Nemrégen rendeltem ezt a lakkot, afféle nyári kiárusításon a Naillandtől. Nem bántam meg, a szememben elég különleges lakk! Nekem nem volt még ilyenem.... Tehát, hogy napon és árnyékban más színű. Világoskék és lila között váltakozik a színe. Egyébként nem igazán kedvelem a színváltós lakkokat, de ez mégis felkeltette az érdeklődésem. Igaz, nem volt még thermo lakkom sem, de valahogy annyira nem mozgat meg a dolog.

A lakk a Заря, azaz Zarja, magyarul Hajnal nevet kapta. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én mindig lefordítom a lakkok neveit, és elgondolkodom, vajon miért éppen azt kapták, amit...... Szerintem illik erre a lakkra ez az elnevezés!
Sajnos a fedése igen gyenge. A képeken majd három rétegben láthatjátok, és még így is átsejlenek a körömvégek. Legközelebb megpróbálom fehér alapon is. Mattra szárad, tehát mindneképpen igényel fedőlakkot.

Aki ismer tudja, hogy a lakk napon tetszik jobban. Viszont nem szeretek napozni, bár ebben az évszakban már kifejezetten jól esik a verőfényben sütkérezni. A manikűrt bent alkottam, így inkább ahhoz a színhez készült a minta, de szerintem a lilához is passzolt. Mivel közeleg a Halloween, így előkerülnek nálam ezek a motívumok, hiszen tudjátok, hozzám egyébként is közel állnak ezek a minták. Egyébként magával az ünneppel nem különösképpen foglalkozom, de a dekorációi közel állnak hozzám, így lehet, hogy mostanában lehet tőlem még pár ilyet látni.

A kezdőkép a lakk szebbik énjét mutatja, kezdjük hát az árnyékvilággal:És akkor a napos képek:


Felhasznált termékek:
 • OPI Nail Envy
 • Anna Gorelova 25 Заря
 • Moyra Holographic No. 251
 • MdU 49 Lavander
 • Ever Glaze top coat
 • Bundle Monster BM-S205 paletta

Ti szeretitek az ilyen lakkokat?

Minden jót!

5 megjegyzés:

 1. Ejha,nagyon szép ez a lakk.Nem is gondoltam volna :) Nagyon jól áll neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!! (-: Nekem is tetszik mindkét színe, nyáron biztosan többször elő fog kerülni. (-:

   Törlés
 2. Nem is tudtam, hogy ez színváltós lakk :). Nekem tetszik árnyékban és napfényben is. Jó ez a pókhálós minta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Hát, nálam most ilyen minták vannak soron. :D

   Törlés
 3. Nagyon szép ez a lakk, tetszik a manikűr is :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...