Oldalak

2016. október 22., szombat

Őszi körömkihívás: 4. Őszi gyümölcsök/zöldségek
 Sziasztok!


Ismét újabb állomásához érkeztünk Noémi kihívásának. Ezúttal az őszi zöldségek és gyümölcsök, ami kicsit elgondolkodtató volt, és lehet, hogy nem is egészen ide tartozik ez a manikűr, de azért igyekeztem.

Nemrégen kaptam kézhez a Born Pretty Storetól egy kis tesztcsomagot, és gondoltam, a manikűr megalkotásához kipróbálom ezt a nagy átlátszó nyomdázót! Nem lettünk a legjobb barátok.. Nekem sokszor úgy tűnik, mintha taszítaná a lakkokat, olyan érdekes. Megtisztítottam pedig acetonmentes lemosóval, és mosogatószerrel is, de a Mundo nyomdalakkokat nem sikerül vele felvenni. Ennél a manikűrnél nem nyomdalakkot használtam, ezzel szépen működött.

A fejet átlátszó műanyag kupak védi, amit nagyon jó ötletnek tartok. Két lehúzót is kapunk hozzá, nekem személy szerint az ilyen típusú lehúzó a kedvencem.
A fej egyébként egészen puha. Én úgy használom, hogy leteszem az ujjamat az asztalra és rányomom, van annyira puha, hogy ne kelljen görgetni.


Az Essence lakkot sem szedi fel maradéktalanul, de a manikűrnél nem volt ezzel gondom.

 


A mutatóujjamra kukorica került, bánatomra nem igazán vehető ki. A középsőn a makk, a gyűrűsön dió, vagy valami más csonthéjas. Ezt a mintát próbáltam dupla nyomdázással megoldani, ehhez ugyebár különösen célszerű az átlátszó nyomdázót használni. Előbb csak az OPI lakkal nyomdáztam rá, de az arany nélkül úgy éreztem nagyon nem illik a képbe.
A kisujjon a búza sem igazán zöldség vagy gyümölcs, de valahogy úgy éreztem illik ebbe a forgatagba.
Azt hiszem a hüvelykujjam illik a legjobban a témához.
A jobb kezem mindig jobban sikerül:A nagy kék nyomdázót az alábbi linken rendelhetitek meg 4,59$-ért, ha megtetszett:
http://www.bornprettystore.com/3pcsset-blue-metal-nail-stamper-clear-jelly-silicone-head-stamper-with-scraper-p-30860.html
Használjátok a MYB10 kódot, hogy 10%-os kedvezményben részesüéjetek a nem akciós termékekből!Felhasznált termékek:
 • OPI Start-to-Finish
 • OPI Mindnight In Moscow
 • Il Était Un Vernis No Comment
 • Essence Metal Glam 04 Gold Digger
 • EverGlaze top coat
 • Bundle Monster BM-S208, BM-S209 és BM-S210 paletták
 • Blue Metal Nail Art Stamper Clear Jelly Silicone Head Stamper

Lessétek meg a többiek alkotásait is!


Minden jót!

6 megjegyzés:

 1. De jó lett :). A kukorica tényleg nem ismerhető fel de nem baj, így is szuper lett.

  VálaszTörlés
 2. Tetszik nagyon, a makkok a kedvenceim! Mondjuk az arany nyomdával nekem mindent el lehetne adni, annyira szeretem, de ennek a manikűrnek tök jó kis őszi feelingje van :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! (-: Nagyon jó nyomdázni ez az Essence lakk. Kár, hogy csak terndkiadás volt. Bár kaphatóak még ilyen The Metals lakkok, azok is nagyon jók!

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...