Oldalak

2017. március 28., kedd

Manicute - Kaktusz



Sziasztok!



Kicsit elhavazódtam mostanában egyéb dogokkal is, így aztán egy kis késéssel hozom ezt a poaztot.

Nekem a lelki szemeim előtt a western filmek óriási kaktuszai jelentek mega téma gondolatára, valami olyasmit is terveztem. Aztán a neten nézegettem, hogyan is kell egyszerűen kaktuszt rajzolni, mivel nyomdalemezem sajnos nincs, amin szerepel ez a növény..... Az meg köztudomású, mennyire vagyok jó szabadkezi rajzos! És a rajzok között bukkantam egy cuki is képecskére, hogy a süni szerelmes lett a kaktuszba. A süni sajnos nem fért rá a körmömre, pedig teljes egészében meg lett rajzolva. A kaktusz meg.... Tudom, bénácska lett, de ez van!

Alapnak egy vadiúj Essence lakkot használtam. Sajnos, a képek nem adják vissza, azaz abszolút nem is látszik, hogy van benne egy ilyen irizáló, zöldes shimmer. Valamikor a L'Oréalnak volt egy lakkja, amit ők holografikusnak hívtak, de nem olyan holós volt, mint a mai indie lakkok... A lényeg, hogy engem arra emlékeztet ez a szín! És (dobpergés) annak ideján azt a lakkot elhasználtam.
Az állaga kicsit sűrű, emiatt nem lehetett igazán vékony rétegekben kenni. Gondolom, mivel kényes szín, így akarták kiküszöbölni, hogy sokréteges legyen. Mert kettőben fedett. Sajnos, hogy a mintákat decals formájában készítettem el, bubisak lettek.... Furcsa, ez csak a képeken lett ennyire szembeötlő!














 
Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • Essence Out Of Space Stories 01 Outta Space Is The Place
  • Rimmel I ♥ Lasting Finish 046 Shout Out Loud
  • Lora piros
  • Moyra Shiny UV coat
  • EverGlaze top coat
  • Akrilfesték 
Azért.... Elfogadható?

Nézzétek meg, mit alkottak a többiek!


Minden jót!

2 megjegyzés:

  1. Egész jó színe van ennek az essence lakknak, cukik lettek a minták :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: Sajnos sok réteges a lakk, pedig tényleg szép. Háát..... Sajnos kaktuszos lemezem sem volt, lehet azóta sincs. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...