Oldalak

2016. június 28., kedd

Nagy nyári kihívás: 1. Forróság



Sziasztok!

Úgy határoztam, hogy részt veszek Bella Nagy nyári kihívásán. Igyekezni fogok minden fordulóban jelentkezni az aktuális manikűrrel, de mivel tényleg nagy kihívás, tehát hosszú ideig tartó, így nem biztos, hogy ez mindig sikerülni fog. (-:

A mai fordulón sokat gondolkodtam, talán kicsit érdekes megközelítésben készítettem el az aktuális manikűrt. (-: Valamikor régen Szilvinél láttam egy ilyen manikűrt, és egy videó is meg volt osztva, csak sajnos nem találom már ezt a posztot..... Tulajdonképpen ez egy Éhezők viadala manikűr eredetileg. :-D Nos, a fórróságról tudom, nem ilyemsinek kellene eszembe jutnia.... De nagyon sokat gondolkodtam, mit alkossak, és valahogyan nem juott eszembe frappánsabb. A manikűrrel sem voltam elégedett, le is mostam igen hamar, a párom le is tolt érte, mert neki nagyon tetszett. Aztán készítettem egy rózsaszín manikűrt, és megkaptam tőle, hogy ezt a szupert lemostam ezért a Barbie maniért. :-D Hát, ez van.

Ennek a manikűrnek az a lényege, hogy vastag csíkokban felkenjük a színeket, és pontozóval összehúzzuk, afféle dry marble-szerűség. Azért talán megállja a helyét, fogadjátok szeretettel. (-:

















Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • S-he Stylezone 300 
  • OPI Whats Your Point-Settia? 
  • Golden Rose Wow! 36 
  • Essence 46 Back is Black 
  • Seche Vite top coat 
Azért elfogadható?

Nézzétek meg, mit alkottak a többiek!


Minden jót!

8 megjegyzés:

  1. Még mindig naaagyon-nagyon szeretem ezt a manit. :3 Én végül bevállaltam a színátmenetet. :D Nem is volt annyira macerás, mint általában szokott lenni, most kivételesen jól szuperált a BPS lehúzható alaplakk, amit amúgy a körömfelület helyett a bőrömre kentem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm itt is, nagyon jól esik, örülök, hogy tetszik!! :D Nem tudom miért, valahogy nem barátkoztam meg vele olyan szinten, hogy viseljem, pedig mindkét kezemre elkészítettem. :D Én Miss Sporty lehúzható lakkot használok erre a célra, de sajnos a körömágybőrt ettől még összekenem, aztán a melegben nem volt türelmem......

      Törlés
  2. Egyetértek a pároddal, szerintem Isten ellen való vétek volt ezt a gyönyörűséget lemosni, brutálisan szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! (-: Háát...... Sajnos előfordul, hogy nem érzem magaménak a manikűrt, nem érzem jól magam "benne", és lemosom. :D

      Törlés
  3. Szerintem gyönyörű manikűr lett,meg tudom érteni a párodat,nekem is nagyon tetszik. Én még csak most fedeztem fel,hogy "bekockultál". :D Jól áll ez a körömforma!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D Hát, nem tudom, furcsa, hogy nekem nem tetszett, másoknak igen. (-: Hát, most egy ideig "kockulok". :D Az vele a bajom, hogy ennél hosszabbra így nem tudom megnöveszteni, de most ezt elégnek is érzem.

      Törlés
  4. Hu, ez nagyon tetszik nekem is, én biztos nem mostam volna le :) igazán különleges, tüzes hatása van! Én is csak most vettem észre a kocka körmeid, ez is nagyon jól áll neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! Hát, a bajom az volt vele, hogy olyan "üres" részek jöttek létre. Persze a videón is olyan volt a lánynak, ahol néztem, csak persze neki sokkal szebbre sikerült. (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...