Oldalak

2016. június 8., szerda

TESZT: Born Pretty BP-W06 water deacals


Sziasztok!

 

Ma ismét egy tesztet hoztam Nektek. Igaz, ismét a lakk is most debütál nálam, de persze a vizes matricán lesz most inkább a hangsúly. (-:

Igaz, olyan nagyon sokat nem tudok róla mesélni.. Valószínűleg legtöbben használtatok már ilyen matricát. 10 másodpercet írnak a hátulján, hogy helyezzük vízbe, lehet én kicsit tovább tartottam benne, mire szépen elvált a papírtól a matrica. Bevallom, nem sűrűn használok ilyet, így kicsit bénáztam is vele. Számomra azt kell még begyakorolni, hogyha leválasztom a papírról, ne gyűrődjön meg és ragadjon össze. Mindenesetre azért tetszik a végeredmény, és szívesen viseltem ezt a manikűrt. Azért egyszerűbb, mint stamping decalsokat készíteni, és sokkal gyorsabb is, ha az ember lánya színes mintákat szeretne a körmeire varázsolni. Mivel vékony, ezért semmi probléma nincs vele, nem válik fel, nem áll el a körömtől, és ez a rózsás minta is olyan szép. (-:

A CBL lakk is nagyon szép lakk! Egy rétegben is tökéletesen fed, bár én úgy megszokásból mégis kettőt használtam. És természetesen fedőlakkot is. (-:

Elnézést a rossz minőségű termékfotókért, kicsit későn kapcsoltam, hogy ezeket elfelejtettem. :D
A matrica celofán zacskóban és ilyen pöttyös papírba csomagolva érkezik. Mindkét motívumból található 10 db, tehát a összes ujjunkat díszíthetjük vele, csak én azt már túl soknak éreztem volna.


És a csomagolás nélkül:


És akkor a manikűrről:


























Felhasznált termékek:
  • OPI Nail Envy
  • CBL Ben Affleck is Sheila's Homeboy
  • CBL I Am Free
  • Born Pretty BP-W06 vizes matrica
  • Essence BTGN fedőlakk


 
A terméket az alábbi linken rendelhetitek meg, ha megtetszett, 0,99$-os akciós áron:
A MYB10 kódot használva 10%-os kedvezményt is igénybe vehettek náluk.





Tetszett a manikűr?

Minden jót!


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a manikűr,nálam best lakk a Ben :D Minden más piros lakkot kiütött a nyeregből.
    A vizes matrica használatához szemöldökcsipeszt ajánlok,azzal simán fel lehet helyezni és nem is gyűrödik be. :) (Amúgy a képeiden tökéletesen felhasználtad őket!!! )
    Valamelyik nap nekem is eszembe jutottak ezek a matricák ( a Cupcake lakkot dobtam fel vele),kár hanyagolni őket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! Tényleg nagyon szép ez a lakk! Üvegben egész más, mint felkenve. Legközelebb kipróbálom a csipeszt. (-: A nagy piros rózsánál azért látszik egy kis sérülés.... Instán láttam a manikűrödet, nagyon szép! (-:

      Törlés
  2. Hogy ezzel a Cbl lakkal milyen jól néz ki! *-* Ez a vizes matricás dolog pedig megpiszkálgatta a fantáziámat,egyre inkább késztetést érzek én is a kipróbálására. :D Főleg a néhai lustaságom miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (-: Ezt a matricatípust viszont csak ajánlani tudom. Igaz, én kicsit szerencsétlen voltam vele, de nagyon szépek ezek! (-:

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...