Oldalak

2017. augusztus 16., szerda

Can We Have Trudeau?



Sziasztok!


Tulajdonképpen egy tesztbejegyzéssel jelentkezem. A CbL lakkot is most használtam először. Nagyon elégedett vagyok vele, két rétegben tökéletesen fed, és egy nagyon szép fekete lakk! Vélhetően sok mindenki nem kenné ilyenkor ezt a lakkot, de mint már máskor is említettem, nekem fekete bármikor jöhet! És télen egyébként sincs olyan sok napsütés, hogy gyönyörködhessem abban, milyen szépen szikrázik a napon!

Fehér Moyra nyomdalakkal nyomdáztam rá.... Ezt a lakkot is most használtam először, és bizony, sajnos a képeken nem látszik, hogy ez fehér, mert a fedőlakk felkenése után beszürkült. Nem tudom, hogy a nyomdalakk minősége, vagy a CbL lakk tulajdonsága-e ez - mivel találkoztam már ilyen lakkokkal. A párom szerint így sokkal jobban is néz ki, végülis így sem rossz, így nem készítettem el újból.

És akkor térjünk rá a valódi tesztalanyra! (nem mintha eddig nem ilyen lett volna a téma).

Egy számomra nagyon jól kihasználható nyomdalemezt is kértem a Born Pretty Soreos tesztcsomagomba. A paletta a szokásos jó minőséget hozza, abszolút semmi probléma nem merült fel a használata során, bátran merem ajánlani mindenkinek!





A két kezemen eltérő minták találhatóak, hogy többet is megmutassak, és persze azért is, mert nem tudtam választani!














Felhasznált termékek:
  • Sally Hansen Complete Care 7-in-1
  • CbL Can We Have Trudeau?
  • Moyra SP-07 nyomdalakk
  • Seche Vive top coat
  • Born Pretty BP-L078 paletta




A palettát az alábbi linken rendelheted meg, ha megtetszett:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-stamping-template-line-rectangle-manicure-nail-image-plate-l078-p-40069.html

Használd a MYB10 kódot a 10%-os kedvezményért!





Hogy tetszik?

Minden jót!

4 megjegyzés:

  1. A moyra lesz a ludas, nálam a CbL nem színezte el a Rica fehér nyomdalakkot :)
    Amúgy egyik kedvenc CbL-em, nálam is jöhet a fekete télen is nyáron is! Ha belegondolsz próbált kicsit változtatni ezen a klisén az ILNP, hogy nyáron ne kenjünk fel sötétebb lakkokat, és a Cityscapet belecsempészte a nyári kollekcióba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sokszor még mindig bedőlök az ilyen termékek reklámjának, mint ez a nyomdalakk.... Nagyon örülök, hogy megvettem ezt a lakkot, köszönöm, hogy ajánlottad (-; Igen, jól tették, szerintem a Cityscape igenis nyári lakk is lehet, olyan szép napon. (-:

      Törlés
  2. Nagyon gyönyörű ez a lakk is, én is szeretem a fekete de főleg holo lakkokat, ez a lemez nekem is megvan és én is szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (-: A feketék nekem is gyengéim, szeretem ezt a színt!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...