Oldalak

2019. május 20., hétfő

Tavaszi hangulat kihívás - Matt


Sziasztok!


Utolsó előtti fordulójánál tartunk Akane tavaszi kihívássorozatának. Ez a téma a matt. Én nem túl sűrűn használok ilyen fedőlakkot, illetve van pár olyan lakkom is, melyek alapból matt finishűek, ezek után sem nyúlok sűrűn. A végeredmény tetszik, csak rajtam nem túl tartósak, olyan egy nap viselés után elkezd kifényesedni a matt felület és akkor már nem olyan szép.

Így elég sokáig kellett keresgélnem, mire meglett a fedőlakk. Mert azt terveztem el, hogy a nyomdázott körmök lesznek mattak, a többi fényes, tehát matt lakk nem lett volna jó, mert mindenképpen akartam fedőlakot kenni a nyomdára. Viselésre terveztem a maniűrt, mert szombaton állakertbe mentünk, és olyan jól elterveztem egy "állati" manikűrt, ami illik az alkalomhoz!

A középső- és gyűrűsujjakra egy új szériás Shine Last&Go! Essence lakkot választottam. Nekem nagyon megtetszett ez a szín, ilyen még nem volt a bitrokomban, így gondolkodás nélkül vettem meg. Aztán a szín nevét itthon vettem észre: 18 Hakuna Matata. Nagyon frappáns, és az Oroszlánkirály miatt még jobban illett az állati alkalomhoz! Ezekre a körmökre jött a minta az UR Sugar UR-L007 palettáról, és a L'Oreal matt fedőlakkja a régi Color Riche 915 Matte. A többi körmömre Painted Polish lakkot használtam, a Mocha Mantrat.












Nektek hogy tetszik?

Nézzetek be a többiekhez is!



Minden jót!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...